Friday, June 10, 2022

Podul de la lutca

Cum anunța acum câteva luni Ionel Arsene inaugurarea noului pod. Potrivit ISU Neamț șoferul camionului a fost rănit.


Pin On Food Cocktail

Victima a fost scoasă din autocamion de.

. 1 day agoPodul de la Luţca s-a prăbuşit joi după-masă în timp ce pe el treceau un autocamion şi o autoutilitară conducătorul primului autovehicul un bărbat de 56 de ani fiind grav rănit. La momentul prăbușirii pe pod se aflau un camion și o autoutilitară. 1 day agoAntena 3 Actualitate Locale S-a prăbușit podul de la Luțca de peste râul Siret la doar 9 luni după ce a fost reparat de Andreea Ştefan 09 Iun 2022 1513 Podul de la Luțca de peste râul Siret din comuna Sagna s-a prăbușit la doar 9 luni după ce a fost repus în circulație în urma unor reparații.

1 day agoPrefectul de Neamț a hotărât întrunirea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență la fața locului. Inaugurarea a avut loc pe data de 13 noiembrie 2021 cu câteva luni mai devreme decât era prevăzut în proiect. Primăvara trecută podul a intrat în reparații capitale pentru că nu a fost modernizat niciodată de când a fost construit adică de mai bine de 50 de.

Ministrul Proiectelor Europene Marcel Bolos sustine demersul ministrului social-democrat al Muncii Marius Budai de a cere rediscutarea Planului National de Redresare si Rezilienta PNRR in ceea ce priveste procentul din Produsul Intern Brut PIB pe care Romania il aloca sistemului public de pensii. Incidentul s-a produs în jurul orei 1400. Bolos argumenteaza ca la negocierea.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman au declarat că în urma incidentului de la Luţca în urma căruia podul peste Siret s-a rupt au fost deschise două dosare penale. 1 day agoPodul de la Luțca din comuna Sagna județul Neamț s-a prăbușit la doar 9 luni după ce fusese repus în circulație. 23 hours agoPodul prabusit in NeamtFoto.


Pin On Buchete Mireasa Bujori


Cabina Foto Iasi Photo Booth Iasi Photo Booth Photo Iasi


Buchet Lacramioare Herbs


Camping Theme Forest Theme Candy Bar Coltul Dulce Www Coltuldulce Ro Candy Bar Forest Theme Camping Theme


Mobila Bucatarie Alb Mat Mobilă Bacău Mobilă La Comandă Bacău Bucătarie Living Dormitor Yulmob Mobila Bacau Yulmob Home Decor Furniture Decor


Buchet Bujori In 3 Culori Floral Floral Wreath Wreaths


Tort Unicorn Unicorn Cake Coltul Dulce Timisoara Www Coltuldulce Ro Cake Unicorn Cake Birthday Cake


Pin On Buchete Mireasa Bujori


Rustic Vintage Candy Bar Coltul Dulce Dessert Table Sweet Corner Wedding Vintage Candy Bars Dessert Table Sweet Corner


Pin On Coltul Dulce Candy Bar Timișoara Dessert Table


Pin On Buchete Mireasa Bujori


Pin On Buchete Mireasa Bujori


Buchet Mireasa Bujori Nunta Rosalia Iasi Bridal Bouquet Wedding Bouquets Wedding


Pin On Buchete Mireasa Bujori


Mobila Bucatarie Gri Stejar Nebraska Natur Kitchen Furniture Mai Multe Pe Https Mobiera Ro Mobila Bucatarie Kitchen Room Design Kitchen Room Design


Pin On Cale


Pin On Food Cocktail


Buchet Mireasa Bujori Trandafiri Nunta Rosalia Iasi Flowers Rose Plants


Pop Cola Ad By Pixquality Ads Creative Cola Funny Ads

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya